maandag 12 november 2018

Bedrukte ganglopers op maat

Van klassiek tot modern

Ze bestaan al ruim honderd jaar en oorspronkelijk werden ze vooral gebruikt om de vloeren te beschermen in de belangrijkste looppaden van het huis. Nu hebben ze ook een decoratieve functie gekregen. Verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen, van oosters tot modern, van veelkleurig tot uni, lopers zijn een veelzijdige manier om uw parket-, laminaat-, tegel- of vinylvloeren te beschermen tegen het zware loopverkeer.  Traditioneel in lange, smalle gangen, worden ze nu ook in hedendaagse open woonconcepten soms gebruikt om grote open ruimtes open te breken en duiden ze het gangpad naar de deur aan. Ongeacht de stijl of de grootte van uw huis, u kunt steeds een tapijtloper vinden die bij uw ruimte past. Lopers werken even goed in kleinere kamers als in de grotere. Voor compacte appartementen plaatst u een vloerloper aan de voet van het bed of in de buurt van een dressoir voor een extra vleugje stijl. In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de interessantste ganglopers op maat. Neem dus zeker eens een kijkje op deze pagina.

Gangloper met print

Voordelen van een gangloper

Hal- en ganglopers kunnen voorkomen dat de jongere en oudere (met vier of twee benen) familieleden uitglijden en vallen. Ze zijn minder glad dan de vloer zelf en hebben ook een antislip onderzijde, waardoor ze mooi op hun plaats blijven liggen wanneer er over gelopen wordt.
Ook zijn ze zeer geschikt voor het beschermen van dure vloeren zoals parket, steen en tegels. Zelfs als u geen dure vloeren bij u thuis heeft, kunt u altijd een tapijtloper gebruiken om goedkope vloeren zoals linoleumvloeren te beschermen. Op de vloer van je gang zullen de meeste vuil en modder van buiten terechtkomen. De lopers vangen deze deeltjes uit je schoenen op en voorkomen zo dat ze in de rest van het huis worden verspreid. Met dit in gedachten zijn ze dus handig bij het schoonhouden van het huis. Ze nemen het vocht op dat aan de schoenen hangt en houden zo de vloer in het huis droog en proper. Om ze te reinigen volstaat het ze regelmatig te stofzuigen. Zijn ze zwaar bevuild, dan kunnen ze zelf gewassen worden op 30°C.
Ze beschermen ook uw vloeren tegen vervaging door het invallende zonlicht. Ze zorgen voor een betere isolatie van het geluid wanneer kinderen er over lopen of er over gestapt wordt met schoenen (al dan niet met hakken).  Ook voegen deze lopers warmte en zachtheid toe aan uw huis omdat ze heel comfortabel aanvoelen aan de voeten. Ideaal dus om ’s nachts blootvoets over te lopen van de slaapkamer naar het toilet.

Op maat bestelbaar

Een lange, smalle gang of een eerder korte overloop ? Over de hele breedte van het aanrecht in de keuken ? In de berging of garage ? Of gewoon in de slaapkamer of woonkamer ? Overal zijn deze lopers bruikbaar en vullen ze de ruimte aan met een decoratief dessin. Doordat ze op rol op voorraad liggen en op maat bestelbaar zijn, heeft u steeds een loper in de juiste afmeting en hoeft u enkel te betalen voor het stuk dat u nodig heeft. Dus steeds de mooiste loper tegen de beste prijs. Meet thuis de juiste lengte op en in enkele eenvoudige stappen kan u een leuke en handige gangloper bestellen bij Onlinemattenshop.


Ganglopers online bestellen

Online bestellen is vooreerst heel gemakkelijk en eenvoudig. Het gewenste dessin kiezen, de juiste afmeting opnemen en ingeven op de webshop en de bestelling is zo afgewerkt. Uw gekozen product wordt dan zorgvuldig afgesneden in de gekozen afmeting en verzonden, zodat u na enkele dagen al kan genieten van uw loper en dit nog voor vele jaren. Door alle nieuwe technieken is online shoppen heel veilig geworden, waardoor u zorgeloos en veilig kan betalen. Bij Bol.com is alles aanwezig om veilig, eenvoudig en voordelig te bestellen zonder zorgen. Neem snel een kijkje op deze pagina van Bol.com waar wij een selectie gemaakt hebben van de meest interessante ganglopers en bestel vandaag nog een loper op maat.