zondag 22 december 2013

Voordelig kaartkleed - Goedkoop kaarttapijt - Kaartmat in groen of blauw

Op zoek naar een mat of tapijt om op te kaarten of om poker te spelen ?

Een avondje poker met vrienden... Wekelijks eens samen kaarten... Een kaartje leggen... Met de kaarten spelen blijft een leuk en aangenaam tijdverdrijf.

Een mooi, kwalitatief kaartkleed of kaarttapijtje mag daarbij niet ontbreken... Maak indruk op uw vrienden met een mooie kaartmat.

Onze kaarttapijten bestaan in twee verschillende kleuren : een groen kaartkleed en een blauw kaartkleed. Onze kaarttapijten zijn geen eenvoudige kaartmatten, maar licht geweven tapijtjes met afgeboorde zijkanten.

Onze kaarttapijten of kaartkleden onderscheiden zich van andere kaarttapijten door :

              • 100% VISCOSE geweven tapijt : zeer goede kwaliteit en VISCOSE heeft de eigenschap dat het zeer goed glijdt, waardoor dit tapijt uitermate geschikt is om op te kaarten
              • Dit kaarttapijt is sterk en is mooi vlakliggend
              • MADE IN BELGIUM = Europese kwaliteit


Meer info en prijzen over onze kaarttapijten of kaartkleden vindt u HIER

Kortweg dit laagpolig geweven kaarttapijt is klaar om u jarenlang plezier te schenken ! Het ideale geschenk of cadeau-kado voor een kaartliefhebber of voor vrienden die graag poker spelen ! In tegenstelling tot vele andere kaartmatten, behouden onze kaartkleden of kaarttapijten hun mooie vlakke vorm tijdens het kaarten. Bovendien zullen uw kaarten zelf minder snel gaan slijten (minder slijtage) door gebruik te maken van deze kaarttapijten. Ook zullen ze niet zo snel vuil worden.

MEER INFO VINDT U HIER Wij leveren dagelijks naar Nederland en BelgiĆ«. Kaarttapijten voordelig online bestellen doet u bij Onlinemattenshop.

Ook bij de grootste webshop van Nederland en Belgiƫ, Bol.com vind je een mooi assortiment aan kaartmatten. In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de interessantste kaartmatten.

Blauw kaarttapijt

Groen kaartkleed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten