woensdag 30 april 2014

Hoogpolig tapijt goedkoop online kopen en GRATIS levering in België en Nederland

Voordelige en kwalitatieve hoogpolige shaggy tapijten

U bent op zoek naar een goedkoop hoogpolig tapijt ? Dan bent u bij Bol.com aan het juiste adres : onklopbare kwaliteit-prijs verhouding. En dat GRATIS geleverd in België en Nederland.

Hoogpolige shaggy tapijten zijn heel trendy en zijn momenteel zeer HOT ! Langharige, hoogpolige tapijten zijn heel aangenaam om op te lopen en ze creëren een ultieme zachtheid in uw interieur. Kies zelf het kleur en de afmeting die bij uw interieur past. Wij hebben ze in zeven verschillende kleuren en drie verschillende afmetingen.


Tapijten zijn een comfortabele en decoratieve oplossing voor het bedekken van uw vloeren. Tapijten absorberen immers geluid in de ruimte, ze isoleren schoklawaai en verminderen sterk het oppervlaktelawaai. Daarnaast hebben tapijten een goede warmte-isolerende werking. 

Hoogpolige shaggy tapijten zorgen niet alleen in de woonkamer voor die intieme sfeer, maar ook in de slaapkamer, de kinderkamer, de badkamer,... Bekijk hieronder de verschillende kleurmogelijkheden :




Shaggy’s, langharige of hoogpolige tapijten zijn een echt hit. Het zijn superzachte tapijten of vloerkleden met een hogere pool en een unieke samenstelling van garens. Ze hebben dan ook een zeer bijzondere aantrekkingskracht. Hoogpolige tapijten geven uw interieur een luxe uitstraling.

Dankzij Bol.comzijn deze hoogpolige tapijten nu betaalbaar voor iedereen. Wij kopen rechtstreeks bij de producenten en kunnen dus heel scherp gaan in de prijs, zonder toe te geven op de kwaliteit.







Een hoogpolig tapijt van Onlinemattenhop is ideaal om naast je zetel, sofa of bed te leggen: zo moet je nooit meer met jouw blote voetjes over de koude vloer... Dus een shaggy tapijt past ook perfect in de slaapkamer of kinderkamer. Zo'n lekker zacht en donzig tapijt past bovendien in elke kamer van jouw huis : ze zijn beschikbaar in subtiel wit - ivoor, stijlvol donkerbruin of lichtbruin, groen, classy zwart, vurig rood of trendy grijs. Classy of trendy: dit tapijt wordt gegarandeerd dé eyecatcher van je woonkamer of slaapkamer. 

Overtuigd van deze TOP-tapijten => Neem dan een kijkje bij Onlinemattenshop en bestel heel voordelig online een hoogpolig tapijt aan de scherpste prijzen. Ze worden bovendien GRATIS geleverd in België en Nederland.

Maar ook in de grootste webshop van België en Nederland is er een heel groot gamma aan shaggy vloerkleden. In samenwerking met Bol.com hebben wij een selectie gemaakt op deze pagina van Bol.com met de mooiste en interessantste shaggy vloerkleden. Neem dus ook zeker een kijkje op deze pagina.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten