donderdag 1 september 2016

Vloerkleden sisal look

Vlak geweven vloerkleden hebben een strak uiterlijk en passen hierdoor goed in een modern interieur. Door hun natuurlijke look hebben ze een uitstraling die ook perfect kan passen in een stijlvol klassiek of vintage interieur.

Duurzaam en slijtvast

Vlakgeweven sisal look vloerkleden zijn heel duurzaam en slijtvast en kunnen perfect gebruikt worden op plaatsen met frequent verkeer. Door zijn specifiek weefpatroon zitten alle garens heel goed in elkaar verankerd. Ook hebben deze vloerkleden niet echt een pool die uitsteekt naar boven. Deze pool kan immers bij andere vloerkleden een zwakke plek vormen. Van deze kleden kan u dus gemakkelijk en zonder problemen vele jaren genieten in jouw interieur.



Sisal vloerkleed schoonmaken

Regelmatig onderhoud is de eerste stap om ervoor te zorgen dat jouw kleden met natuurlijke vezels op hun best blijven. Gemorste vloeistof - zelfs alleen maar water - zal in het vloerkleed trekken en vlekken veroorzaken op het oppervlak van uw vloerkleed. Regelmatig stofzuigen zal helpen om het stof en de vuildeeltjes te verwijderen die slijtage versnellen. Bij het morsen verwijder zo snel mogelijk het gemorste vocht door de vloeistof te deppen van buiten naar binnen de vlek met een schone, absorberende handdoek. In geval van vaste stoffen, kan je het vuil eerst uit het vloerkleed scheppen met een lepel. Ook hier steeds werken vanuit de buitenkant van de vlek naar het midden.




Waar goedkoop sisal vloerkleed kopen ?

Bij Onlinemattenshop hebben we een uitgebreid gamma aan voordelige vloerkleden in sisal look. Deze kwalitatieve vloerkleden zien er net hetzelfde uit als echte sisal vloerkleden en voelen ook zo aan. Het grote verschil is dat deze gemaakt zijn van 100% polypropyleen. Hierdoor zijn ze niet enkel voordeliger in aankoop, maar zijn ze ook veel beter bestand tegen vuil en vooral vocht. Vuil en vocht dringen immers diep door in een echt sisal tapijt en dan wordt het moeilijk de vlekken nog te verwijderen. Bij een vloerkleed met sisal look stelt dit probleem zich niet. Deze vloerkleden zorgen dus voor lang en zorgeloos genieten. Ook bij de grootste webshop van Nederland en België, namelijk Bol.com is er een zeer groot gamma aan sisal vloerkleden. Om het iets gemakkelijker te maken hebben we in samenwerking met Bol.com een selectie gemaakt van de mooiste en interessantste vloerkleden in sisal op deze pagina van Bol.com Neem dus zeker een kijkje...



Vloerkleed sisal

maandag 11 januari 2016

Online vintage tapijten goedkoop bestellen

Waarom een vintage tapijt online kopen?

Op zoek naar unieke en stijlvolle inspiratie om de woonkamer, werkkamer of slaapkamer in te richten ? U houdt van die verweerde vintage look of retro look ? Afgeleefde en verweerde voorwerpen brengen een verhaal, een authenticiteit in uw kamer. Vintage is tegenwoordig heel erg in en u vindt dan ook zowel online als offline heel wat vintage artikelen.

Online heeft u de grootste keuze aan vintage tapijten. U hoeft er zelf niet de deur voor uit te komen. Vanop uw scherm kan u rustig de verschillende tapijten bekijken. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kan u eenvoudig bestellen en het tapijt wordt iets later bij u geleverd. Vindt u het dan toch niet zo mooi of blijkt het niet te passen in uw interieur, dan kan u het steeds retour sturen of omruilen. Neem dus zeker een kijkje bij Onlinemattenshop voor een mooie collectie betaalbare vintage tapijten.



Alle voordelen van een vintage tapijt 

Een tapijt met vintage retro look zorgt voor sfeer in de kamer. Door zijn verweerd uiterlijk, is een vintage tapijt eigenlijk zeer gemakkelijk om te combineren met andere kleuren en zelfs andere stijlen, van eerder klassiek, tot vrij modern en strak. Zoals elk tapijt, heeft ook een vintage tapijt een isolerende werking en kan u hierdoor op energiekosten besparen. Bovendien voelt het lekker warm aan de voeten. Ook voor de hygiëne is een tapijt een goede hulp : een tapijt houdt immers rondzwevende deeltjes vast totdat u het tapijt stofzuigt. Op die manier hangen deze stofdeeltjes niet in de lucht en is de lucht zuiverder. Als ondergrond om op te zitten, spelen, lezen,... is een tapijt ook aangenamer in plaats van een kille en koude vloer... dus zeker kinderen houden ervan op een tapijt te vertoeven.

Vintage tapijt in zwart of grijs

Houd bij het kiezen van een zwart of grijs vintage tapijt altijd het grote complete beeld van de kamer in het achterhoofd. Belangrijk is de grootte van de kamer en het tapijt, waar het aan te raden is om vooral in grote ruimtes gebruik te maken van zwarte tapijten. Als een eenvoudige regel kan u hanteren dat donkerder getinte vintage tapijten bij voorkeur in een lichte ruimte worden gebruikt en lichtere grijstinten eerder beter bewaard worden in een ruimte met donkere functies om zo tot een indrukwekkende en harmonische tegenstelling te komen.

vrijdag 8 januari 2016

Moderne tapijten online kopen

Voordelen van een modern tapijt

Moderne tapijten zijn over het algemeen een van de meest populaire tapijten. Dit is niet verwonderlijk, gezien er een zeer grote verscheidenheid is van stijlen en ontwerpen. Hierdoor kunnen ze in elke kamer gebruikt worden. Een modern tapijt verfraait elke kamer in jouw huis en voegt een persoonlijke touch aan jouw interieur. In de slaapkamer houden ze jouw voeten lekker warm in de ochtend na het opstaan en 's avonds zorgen ze voor een huiselijke sfeer in de woonkamer. Welk motief ze ook hebben, tapijten met een moderne look zijn er om gezien te worden.


Ideeën voor een tapijt in de slaapkamer

Bij de inrichting van een huis krijgt de slaapkamer na de woonkamer ook steeds heel wat aandacht. Slaapkamers zijn meestal persoonlijke gebieden en de inrichting ervan zijn individuele keuzes. Praktische overwegingen, zoals de kosten en het al dan niet frequent gebruik van de ruimte zijn belangrijke overwegingen bij de keuze. Comfort en stijl zijn meestal van het grootste belang als er een tapijt voor de slaapkamer wordt gekozen.We brengen immers heel wat uren per dag door in de slaapkamer. Meestal wordt de slaapkamer ingericht met neutrale, zachte kleuren. En wat is er nu zaliger dan met blote voeten uit bed komen en een zacht warm tapijt te voelen. Een tapijt brengt warmte en gezelligheid in de slaapkamer. 

Betaalbare moderne tapijten online kopen

Moderne tapijten van bekende designers kunnen heel duur zijn en bijna onbetaalbaar voor een groot gedeelte van de bevolking. Bij dergelijke dure tapijten is er dan ook een voortdurende schrik om iets te morsen, te beschadigen,... Wanneer er dan ook nog kinderen in hun wonen of op bezoek komen, wordt het helemaal stressen. Bij Onlinemattenshop bewijzen we er een groot gamma bestaat aan betaalbare en voordelige moderne tapijten. Door een uitgebreid netwerk aan leveranciers en directe aankoop bij producenten in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland kunnen we steeds hoge kwaliteit aan scherpe prijzen garanderen. Om een modern tapijt te kopen, hoeft u nu dus niet meer jouw zetel uit te komen. Kijk rustig online en beslis dan rustig vanuit de zetel. Enkele dagen later kan je dan al genieten van een prachtig nieuw tapijt dat uw hele interieur doet stralen.