maandag 11 januari 2016

Online vintage tapijten goedkoop bestellen

Waarom een vintage tapijt online kopen?

Op zoek naar unieke en stijlvolle inspiratie om de woonkamer, werkkamer of slaapkamer in te richten ? U houdt van die verweerde vintage look of retro look ? Afgeleefde en verweerde voorwerpen brengen een verhaal, een authenticiteit in uw kamer. Vintage is tegenwoordig heel erg in en u vindt dan ook zowel online als offline heel wat vintage artikelen.

Online heeft u de grootste keuze aan vintage tapijten. U hoeft er zelf niet de deur voor uit te komen. Vanop uw scherm kan u rustig de verschillende tapijten bekijken. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kan u eenvoudig bestellen en het tapijt wordt iets later bij u geleverd. Vindt u het dan toch niet zo mooi of blijkt het niet te passen in uw interieur, dan kan u het steeds retour sturen of omruilen. Neem dus zeker een kijkje bij Onlinemattenshop voor een mooie collectie betaalbare vintage tapijten.



Alle voordelen van een vintage tapijt 

Een tapijt met vintage retro look zorgt voor sfeer in de kamer. Door zijn verweerd uiterlijk, is een vintage tapijt eigenlijk zeer gemakkelijk om te combineren met andere kleuren en zelfs andere stijlen, van eerder klassiek, tot vrij modern en strak. Zoals elk tapijt, heeft ook een vintage tapijt een isolerende werking en kan u hierdoor op energiekosten besparen. Bovendien voelt het lekker warm aan de voeten. Ook voor de hygiƫne is een tapijt een goede hulp : een tapijt houdt immers rondzwevende deeltjes vast totdat u het tapijt stofzuigt. Op die manier hangen deze stofdeeltjes niet in de lucht en is de lucht zuiverder. Als ondergrond om op te zitten, spelen, lezen,... is een tapijt ook aangenamer in plaats van een kille en koude vloer... dus zeker kinderen houden ervan op een tapijt te vertoeven.

Vintage tapijt in zwart of grijs

Houd bij het kiezen van een zwart of grijs vintage tapijt altijd het grote complete beeld van de kamer in het achterhoofd. Belangrijk is de grootte van de kamer en het tapijt, waar het aan te raden is om vooral in grote ruimtes gebruik te maken van zwarte tapijten. Als een eenvoudige regel kan u hanteren dat donkerder getinte vintage tapijten bij voorkeur in een lichte ruimte worden gebruikt en lichtere grijstinten eerder beter bewaard worden in een ruimte met donkere functies om zo tot een indrukwekkende en harmonische tegenstelling te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten