donderdag 26 december 2013

Handige tapijt loper keuken - Voordelige vloerkleed loper keuken

Een tapijtloper of vloerkleedloper voor de keuken

Een tapijtloper in de keuken heeft vele mogelijkheden. Onze tapijtlopers worden voornamelijk gebruikt in keukens en gangen. Een tapijt loper of vloerkleed loper in de keuken biedt heel wat voordelen :


  • Bescherm uw mooie en kostbare vloer tijdens het koken : vuil, vet, etensresten, vloeistoffen,... komen niet meer op uw vloer terecht. Deze tapijt loper voor de keuken zal dit alles opvangen en absorberen. Uw vloer in de keuken zal er mooi blijven uitzien en zal minder door slijtage aangetast worden.
  • Geen last meer van koude voeten : Indien u tijdens het koken soms last heeft van koude voeten is dit nu verleden tijd. U staat comfortabel op een tapijt loper dat warmer aanvoelt dan een kille en koude vloer.
  • Veiligheid door antislip onderkant : De onderkant van onze lopers bestaan uit een rubber => dit zorgt dat de lopers mooi vlak blijven liggen, maar rubber heeft ook de eigenschap dat het antislip is... Hierdoor is de kans op uitglijden quasi onbestaande.
  • Minder schoonmaakwerk : Geen moeilijk te verwijderen vlekken meer op uw vloer. Als de loper zijn werk doet, blijft het vuil op de loper en niet op uw vloer.
  • Universeel en breed te gebruiken : Onze tapijtlopers kunnen overal gebruikt worden op plaatsen waar uw vloer beschermd dient te worden tegen vuil, vet of andere mogelijke vervuilingen... In de gang, garage, berging, inkom,... Vlekken aan de wasmachine beu ? Wat doen tegen vlekken voor de wasmachine ? Beter uw vlekken nu voorkomen met deze vloermat. Deze vloermat bespaart u kosten en is de goedkoopste oplossing om uw vloer overal in huis te beschermen.
BESTEL HIER DEZE VLOERMAT VOORDELIG : Nu met GRATIS levering in België en Nederland

Onze tapijtlopers of vloerkleed lopers voor de keuken zijn verkrijgbaar in twee kleuren : antraciet en lichtbruin. Ze zijn MADE IN BELGIUM en dus van Europese goede kwaliteit. U kan HIER meer info en details bekijken en u kan onze tapijtlopers voordelig en goedkoop HIER online bestellen. Wij leveren dagelijks en GRATIS naar Nederland en België.

Deze vloermatten beschermen uw vloer in het hele huis tegen vlekken, krassen, natte en vuile voeten,...Uw vloer blijft langer mooi en proper. De beste en goedkoopste bescherming.

Maar ook op Bol.com, de grootste online webshop in België en Nederland vind je een groot assortiment keukenlopers. In samenwerking met Bol.com hebben we een selectie gemaakt van de interessantste keukenlopers op deze pagina van Bol.com. Heel gemakkelijk voor jou om hier jouw keuze in te maken...





Geen opmerkingen:

Een reactie posten